6.1.09

Vanhat kouluystavat!

Palasin Taupolta sunnuntaina 4.1. ja tapasin Lillyn maanantaina. Menimme lautalla Rangitoto-saarelle, joka muodostui 1000 vuotta sitten tulivuoren purkauksena. Rangitoton kraatterin siluetista on tullut yksi Aucklandin tunnusmerkeista, silla se nakyy monesta kohtaa kaupunkia. Vuoren siluetti muistuttaa kamelinselkaa. Oli taas mukavaa kiiveta tama vuori ja meilla oli Lillyn kanssa hauskaa. Juttelimme paljon kaikesta.

Vuoren jalkeen menin kotiin suihkuun ja lahdin kaupungille piknikille tapamaan vanhoja koulu- ja kuorokavereitani. Oli aivan uskomattoman kivaa nahda kaikkia uudelleen seitseman vuoden jalkeen. En ollut ainoa, joita muut nakivat pitkan ajan jalkeen, silla tytot eivat olleet myoskaan nahnyt toisiaan valmistumisen jalkeen. Soimme, joimme ja juttelimme innoissamme. Kun aurinko alkoi laskemaan, meille tuli kylma ja paatimme menna viinikaupan kautta kaverini Annan vanhempien keskustakamppaan, joka oli tyhjillaan. Vietimme siella mukavaa iltaa ja kerroimme toisillemme siita, mita olemme puuhanneet koulun jalkeen.

Jain Annan kanssa nukkumaan asuntoon ja tulin kotiin vasta klo 11 seuraavana aamulla. Paatimme menna bilettamaan kaupungille lauantaina syntymapaivani kunniaksi. Olen niin iloinen, etta tulimme niin loistavasti toimeen, vaikka en ole pitanyt yhteytta naihin tyttoihin. Anna sanoi: "It's great, we picked up from where we left!"