8.1.09

Langs Beach

Vietin kunnollista rantalomaa vanhan kouluystavani Lillyn mokilla. Langs Beach on Tyynenmeren rannalla noin kahden tunnin ajomatkan paassa pohjoiseen Aucklandista. 

Mokki rakennettiin 50 vuotta sitten vanhalle maatilalle jyrkalle maelle. Mokilta oli aivan upea nakoala suoraan Tyynellemerelle. Vasta hiljattain paikalle on rakennettu uusia taloja ja mokkeja. Menimme aina laskuveden aikana uimaan, silla silloin uimarannan vesi oli parhaimillaan. Nousuveden aikana vesi oli liian matala ja aallot sen takia liian kovat.

Pohjois-Saarelle on saapunut kuuma kesa, joten vietimme paljon aikaa rannalla ja vedessa. Oli ihana saa ja varoin kokoajan polttamasti itseni lisaamalla aurinkovoidetta, jonka SPF oli 30. Missasin kuitenkin yhden kohdan selastani ja tama on nyt punainen ja kutiseva. Onneksi ei sattunut pahemmin, aurinko taalla on erittain voimakas.

Hieman auringonpistoksesta karsineena mutta aarimmaisen rentoutuneena aloitan viimeisen viikkoni Uudessa-Seelannissa. Luvassa on lounasta koulukaverin kanssa tanaan, huomenna klubbailua ja sunnuntaina iso kiinalainen lounas syntymapaivani kunniaksi.

Tunnisteet: