18.11.05

Nyt se tapahtuu, uusi komentti!

Moi,

olen kovin pahoillani, että en ole jaksanut ryhtyä kirjoittamaan suomalaiseen blogiini. Katsi in Erlangen toimi siksi, koska minulla oli paljon aikaa töissä ja istuin koko ajan päätteen äärellä.

Miten on syksyni sujunut tähän asti?

Aika mukavasti ja paljon on tapahtunut, eniten kuitenkin Dominante-rintamalla.

Kun palasimme Tunisiasta kirjoitin kalenteriini oitis "VIINIPLO!" Tämä oli muistutus siitä, että olin Tunisiassa hävinnyt vedonlyönnin ja minun piti hankkia tämän panos Alkosta ja toimittaa se Maarialle, jonka mies tanssi kolme minuuttia napatanssia julkisella paikalla. Hyvin ansaittu viinipullo.
Siinä sitten matkan jälkeen harjoittelimme Lastenkonserttia varten, jossa esitin yhtä kuudestä pingviinistä. Konsertti oli aikamoinen spektaakkeli ja se esitettiin kolme kertaa lähes ja kerran kokonaan täydelle Sello-salille Leppävaarassa.
Viimeisessä esityksessä mukana oli siskonpoikani ja äitini. Molemmat tykkäsivät esityksestä ja leijonapieni tunnisti konsertin kappaleita myös jälkeenpäin laulettuna.

Siinä sitten tuli Domilla vielä Elia-oratorion konsertti ja viime viikon lauantaina esitimme 30-vuotisjuhlakonsertimme.

Lauantai oli minulle kova päivä ja valvoin 24 t. Heräsin nimittäin 5:40, sillä olin järjestänyt 7 domitytölle kampaus&meikkaus -session Rantasauanalle. Hain maskeeraajan ja kampaajan Kalliosta n klo 6:30 ja kun saavuimme Rantasaunalle, siellä nukkui vielä kasa edellisen illan juhlijoita.

ne eivät meitä kovasti häirinneet, mutta me häiritsimme heitä, sillä he olivat menneet nukkumaan vasta klo 5...

Illan juhlat olivat mainiot vaikka tunteeni juhlissa seurasivatkin vuoristoradan kulkua...

Palasimme siippani kanssa kotiin klo 5:30. Herättyämme teimme aamiasen, joka koostui paisttuista munista, pekonista ja sipuli-papu-padasta. Hmm, se oli hyvää. Ja teki hyvää.

Mutta onhan tässä tapahtunut muutakin kun Dominantea.

Juhlimme yhteenmuuttamistamme Jarnon kanssa erittäin onnistuneilla tupareilla, jonne meitä tuli moikkaamaan monta mukavaa kaveriamme. Mainittakoon, että ennenaikaisesti bileisiin valui Sanna auttamaan ruokien kanssa ja Martin asentamaan meille molemmille samanaikainen nettiyhteys. Nyt voimme Jarnon kanssa vihdoinkin käydä parisuhdettamme läpi alustavalla chattisessiolla... On siitä oikeasti hyötyäkin! Kiitos Martin.


Ja sitten vielä yksi monesta kivasta jutusta, jonka mainitsisin nyt:

Olen liittynyt avantouintiseuraan HKK Talviuimarit. Jarno on ollut isänsä kanssa jo pidempään jäsen. Olen käynyt klubilla jo viisi kertaa. Ensimmäiset neljä kertaa sää enteili tiistain myrskyä ja tuuli kiihtyi kiihtymistään. Viidennellä kerralla oli tyyntä, ilma oli pakkasen puolella ja täysikuu paistoi. Ainoa huono puoli oli se, että laiturin lämpömattoa ei ollut vielä pistetty päälle ja jalkani kylmettyivät aina uimaan mennessä. Niin paljon jopa, että vesi tuntui lämmittävän niitä :)

Avantouinti on kivaa ja harrastaisin sitä mieluiten 2-4 kertaa viikolla.

Ehkä tulossa on ...lisää :)