25.8.05

Ensimmäinen

Moi kaikki!

Olen ollut kymmenen päivää takaisin Suomessa ja kaikkea on jo ehtinyt tapahtua. Suuren kiireen takia en ole jaksanut keskittyä blogiin. Nyt kuitenkin yritän totutella siihen, että kiireen keskelläkin vielä muistan aina välillä pistää muistiin tapahtumia ja ajatuksiani.

Kun saavuin la Helsnki-Vantaalle ja kotiin Oksasenkadulle oli edessä Jarnon ja minun yhteenmuutto. Jouduin heti hommiin ja hommaa on riittänyt (varsinkin J:llä) eiliseen (su) asti. Eilen sitten laitoimme taulut ja julisteet seinälle. Kirjahyllyt kirjoinen ovat pystyssä, uudet kaapit ovat pystytetty ja kahvat porattu, Jarno kokosi ruokapöydän. Vain sohva puuttuu. Emme Jarnon kanssa ole enää niin vastarakastuneita, että meille kelpaisi yksi nojatuoli iltojen löhöömistä varten :).
Sohva meidän piti saada minun vanhasta huoneestani vanhempieni asunnossa, mutta sattuipa niin hassusti, että sohva ei mahdu huoneesta ulos. Huone oli ennen osa kolmen huoneen asuntoa. Asunto ostettiin ja siitä liitettiin tämä yksi huone vanhempieni asuntoon. Huoneeseen kannettiin sänky ja sohva ennen kuin isot pariovet muuhun huoneistoon suljettiin. Huoneisto on nyt myyty eteenpäin ja sohvan saa huoneesta ulos vain ikkunan kautta.

Muuten täällä Okadulla on jo tosi kotoisaa ja mukavaa.

Toinen iso asia on ollut tutustuminen uuteen kiltaan ja kiltalaisiin. Kaikilla tapaamisilla olen viihtynyt tosi hyvin ja jo ensimmäisellä kerralla pääsin puhumaan Mewistä ja Maniceistä asiantuntijoiden kanssa :D

Ensimmäinen kurssi alkaa jo ke. Muut kurssit alkavat ensi viikolla.

Jep, nyt sain vihdoinkin jotain tännekin,

eli sköt om er,

Katsi

4 Comments:

At 27 elokuuta, 2005 16:00, Blogger Anzi said...

Olen aivan mykistynyt. Tämä teksti muutti elämäni. Kuinka yhdellä sanalla, "tekstiä", voi olla niin suuri merkitys? ;-)

 
At 29 elokuuta, 2005 11:56, Blogger Martin said...

Heh, somebody who knows how to html x) nice blog, inspiring First Entry and promising atmosphere, but won't you update your profile name now you're back in the polar paradise? ;)
CU soon @ TKK,

M

 
At 07 syyskuuta, 2005 21:23, Blogger Anzi said...

:-)

Tuo sohvajuttu on aivan kuin jostain komediasarjasta. Toivottavasti saatte jostain hyvän sohvan!

 
At 18 syyskuuta, 2005 21:05, Blogger Martin said...

Missä viipyy Toinen? ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home