24.9.05

Toinen

Heipä hei,

siitä on pitkä aika, kun kirjoitin tänne ja täten blogini aloitus on todellisuudessa viivästynyt.

Niin kuin arjen alkaminenkin. Palattuani Saksasta oli siipallani ja minulla siippani muuto edessä yhteiseen asuntoomme. Saatuamme vihdoinkin myös sohvan ja taulut asetettua pystyyn oli koti valmis ja nätin näköinen. Valitettavasti minun oli kuitenkin heti reissattava Tunisiaan kuoroleirille. Ei siinä itse reissussa ollut mitään moitittavaa ja kivaahan se on matkustaa. Ajankohta vaan oli huono. Olen kokoajan odottanut, että elämäni ja arkeni taas pääsisi käyntiin. Olen odottanut, että "saisin" joka viikkoa kokea ne sunnilleen samat viikkottain toistuvat luennot, harjoitukset ja harrastukset. Toisaalta tekemistä on niin paljon, etten usko, että elämäni tästä vaipuisi johonkin tasapainoiseen arkielämään.

Kuukauden päästä on uusi reissu Osloon, joka on ylioppilaslahja kummisedältäni. Toisaalta reissun ajankohta on jo paljon makoisampi, sillä se on heti tenttiviikon viimeisen tentin jälkeen. Huraa, silloin jaksaakin tehdä paremmin töitä tenttejen eteen.

Tunisian reissu oli mukava aurinkomatka, vaikka toivonkin, että en ikinä enää joudu aurinkomatkalle. Koska kyseessä oli kuoron harjoitusleiri, oli aurinkomatka kohteena ja harjoitusen puitteena kuitenkin osuva valinta. Harjoitusten väliajalla useimmat kuorolaiset yrittivät maksimoida ja optimoida auringon saantinsa rientämällä uima-altaalle. Bikinit olivat kätevästi vaatteiden alla.

Harjoittelimme paljon ja viimeisenä päivänä äänemme ja kaulamme olivat uupuneita. Leirin viimeinen ja ensimmäinen laulu laulettiin meno- ja tulopäivänä molempien maiden lentokentillä. Kappale oli matkalaulumme Saharan haaveet. Matkalaulu oli matkaa varten sovitettu ja sanoitettu kappale, jonka kaksi bloggaavaa kaveriani (ks. oikealla) olivat luoneet. Kappale oli suuri hitti ja sitä lauletiin kamelikaravaanin selässä, välimeren aaloissa ja tietenkin bussimatkoilla.

Kuvia on otettu monia ja odottelen, että kuoromme sähköpostilistalle ilmestyy linkkejä eri ihmisten ottamille kuville.

Itse ryhdyn nyt pyrkimään aikaiseen palautukseen, sillä minua odottaa koulutyöt ja kaksi deadline:ia, yksi huomenna, toinen tiistaina.

Kiva olla takaisin kotona. Täällä on mukavaa ja ensi lauantaina on tuparit! Jee.

terveisin,

Katsi

2 Comments:

At 20 lokakuuta, 2005 10:19, Blogger Anzi said...

Hei!
Koska tulee Kolmas? :-)

 
At 18 marraskuuta, 2005 11:31, Blogger Katsi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 

Lähetä kommentti

<< Home